SELECT ISSUE

Revista Romana de STOMATOLOGIE - Romanian Journal of Stomatology, Vol. LXI, Nr. 3, An 2015
ISSN 1843-0805  |  e-ISSN 2069-6078
ISSN-L 1843-0805
DOI: 10.37897/RJS

Indexed

DOI - Crossref
Similarity Check by iThenticate, worldwide No 1 professional plagiarism checking system
DOAJ
Scopus
NLM Catalog
Ebsco Host - Medline
Google Academic
Semantic Scholar

HIGHLIGHTS

National Awards “Science and Research”

NEW! RJS has announced the annually National Award for "Science and Research" for the best scientific articles published throughout the year in the official journal.

ICMJE- Recommendations

Read the Recommendations for the Conduct, Reporting, Editing, and Publication of Scholarly work in Medical Journals.

Promoting Global Health

The published medical research literature is a global public good. Medical journal editors have a social responsibility to promote global health by publishing, whenever possible, research that furthers health worldwide.

FILE DIN VIATA LUI KRIKOR PAMBUCCIAN

O încercare de a readuce în atenţia publicului ceva din personalitatea unui om cu o biografie neobişnuită, a cărui viaţă a fost dedicată unor lupte cu tragedii individuale şi colective cu foarte slabe şanse de succes, această carte începe cu o urmărire biografică, îmbinată cu teme referitoare la familie, la profesie şi la comunitate, scrise de fiul său, Victor, urmată de amintirile fiicei sale, Alice, de un rezumat al activităţii ştiintifice semnat de cel care l-a urmat în profesia de patolog, Ştefan, şi de evocări ale foştilor studenţi şi colegi, atât de la Facultatea de de Stomatologie, cât şi de la Facultatea de Medicină.

Full text | PDF

Leave a Reply